Henkilöstövuokrauspalvelut

KIVEÄKIN KOVEMPAA KOKEMUSTA JA OSAAMISTA

Group Vaattovaara Oy:llä on monialaosaava ja erittäin oppivainen henkilöstö. Henkilökuntamme on itse koulutettu toimimaan mm. maanalaisissa töissä.

Osaava ja työmailla erikoistaitonsa hankkinut oma henkilöstömme on haluttua porukkaa erityisesti kaivoskoneiden operoinnissa. Mielellämme vuokraamme osaajiamme, kun siihen on mahdollisuus. Meillä on myös hyvä yhteistyöverkosto alan muihin osaajiin ja välitämme osaamista myös tarpeen mukaan.

Kuljettajamme operoivat yleisimpiä tunnelissa ajettavia koneita, kiviautoja, kaivinkoneita, lastauskoneita ja louhintakoneita. Louhintakoneiden operoimisen lisäksi tarjoamme ylläpitävät kunnossapitotyöt ja korjaukset koneisiin.

Jos yritykselläsi on tilanne, jossa uuden työntekijän palkkaaminen on hankalampaa kuin vuokraaminen, niin ota meihin yhteyttä! Saat meidän kauttamme työntekijän lyhytaikaisiin tai pitkäaikaisiin työtehtäviin.

OSAAVA HENKILÖSTÖ ON
ONNISTUMISEN EDELLYTYS

Osaava henkilökunta hallitsee myös työturvallisuusasiat. Tapaturmat maksavat, ei turvallisuus. Työmaalla turvallisuuden hallitsemiseksi on tärkeää, että yrityksen johto asettaa selkeät turvallisuustavoitteet ja sitoutuu turvallisuustyöhön.

Tämän lisäksi turvallisuustyön tulee olla organisoitua sekä turvallisuuden tasoa ja kehitystä tulee seurata järjestelmällisesti. Yhtä tärkeää on, että henkilöstö turvallisuuden toteuttajana on tavoitteiden takana.

Group  Vaattovaara Oy:n henkilökunta on yhdessä johdon kanssa jo vuosia sitoutunut työturvallisuustyöhön ja ymmärtää työturvallisuuden arvon paitsi henkilökohtaisesti, myös yrityksen kannalta.

Kysy lisää tai pyydä tarjousta palveluistamme

Scroll to Top